Solutii Personalizate

Oferim Solutii Web Personalizate pentru cele mai complexe interfete si functii care le-ati putea dori.

Dezvoltare website

Combinam creativitatea si cele mai bune practici din web design si dezvoltare pentru a crea o experienta moderna si interactiva. Dezvoltam si personalizam website-uri de afaceri, bloguri, magazine online, website pentru comunitati online, dezvoltare de portal web, website-uri pentru anunturi, prezentare etc.

BUNE PRACTICI

Site-ul tau va fioptimizat si  va respecta regulile impuse de motoarele de cautare Google, Yahoo. Bing, etc. Echipea noastra de dezvoltatori se asigura ca site-ul tau este dezvoltat si optimizat conform celor mai bune practici.

INTREBARI SI RASPUNSURI

Depinde de complexitatea functionalitatilor dorite, design, si integrari. Am dezvoltat website-uri si magazine online cu costuri cuprinse intre 500 si 1000 EURO, si magazine online cu costuri cuprinse intre 1000 si 10.000 EURO. Credem ca avem preturi pentru toate bugetele. Contactati-ne pentru o oferta de pret si o analiza gratuita.

Depinde de modelul de afacere. O platforma poate fi potrivita pentru un anumit model de afacere, dar nepotrivita pentru un altul. In functie de cerintele dumneavoastra noi o sa va recomandam cea mai potrivita platofrma si/sau tehnologii.

Nu percepem costuri lunare. Cand vine vorba de mentenanta taxam pe taskuri punctuale. Suntem confidenti in ceea ce facem, motiv pentru care orice proiect vine cu 1 an de mentenanta gratuita (clauza prevazuta in contract). Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Portofoliu

Pentru vizualizarea proiectelor noastre va rugam accesati pagina de portofoliu.

CONTACTEAZA-NE

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.