Experiente Pozitive

UX (experienta utilizatorului) este important pentru ca incearca sa raspunda nevoilor utilizatorului. Are ca scop sa ofere experiente pozitive care ii mentin pe utilizatori loiali produsului sau brandului tau. In plus, o experienta relevanta pentru utilizator iti permite sa definesti vizualizarile clientilor pe website-ul tau care conduc cel mai direct la succesul afacerii.

CONTACT

UI - CE SEMNIFICA

Procesul de realizare a interfetelor in software sau dispozitive computerizate, cu accent pe aspect sau stil. Proiectantii UI isi propun sa creeze modele pe care utilizatorii le vor gasi usor de utilizat, navigat si placute. 

UI design este important deoarece va poate crea o baza de clienti, creste implicarea utilizatorului, perfectioneaza functionalitatea si creeaza o legatura puternica intre clientii dvs. si site-ul dvs. web.

UX - CE SEMNIFICA

User Experience reprezinta procesul de dezvoltare si de imbunatatire a interactiunii de calitate intre un utilizator si serviciile oferite de o companie in acelasi timp sigurand ca UI comunica vizual calea pe care un designer UX a stabilit-o. 

Cu alte cuvinte, designul UX este procesul de proiectare a produselor (digitale sau fizice) care sunt utile, usor de utilizat si ofera o experienta placuta utilizatorului care interactioneaza cu acestea. Este vorba despre imbunatatirea experientei pe care utilizatorii o au in timp ce interactioneaza cu produsul dvs. si pentru a va asigura ca gasesc valoare in ceea ce oferiti.

SOLUTII INTERACTIVE

Sprijinim startup-uri si marci cunoscute sa isi imbunatateasca valoarea brandului prin micsorarea diferentei dintre serviciile de design reale si cele digitale cu UX/UI. Fie ca este o cerinta a Responsive Designs (optimizate pentru mobil), Brand Logo design sau Re-Branding; noi mentinem procesul ideal de consultare strategica in design inainte de a alege instrumentele si tehnologiile potrivite pentru procesul de implementare. Toate acestea pentru a oferi solutii de design UI/UX interactive, fara sudura, intuitive, flexibile si unice.

GANDIM STRATEGIC

Contact

EXPERIENTE PLACUTE

Contact

Esti pregatit sa construiesti o experienta de neuitat?