UI & UX
Design

Cand un utilizator navigheaza usor pe site-ul tau, i-ai castigat increderea si ai reusit sa creezi o perceptie pozitiva asupra brandului tau.

SOLUTII INTERACTIVE

Mentinem procesul ideal de consultare strategica in design inainte de a alege instrumentele si tehnologiile potrivite pentru procesul de implementare. Toate acestea pentru a oferi solutii de design UI/UX interactive, intuitive, flexibile si unice.

GANDIM STRATEGIC

VEZI PORTOFOLIU

EXPERIENTE PLACUTE

CERE OFERTA

UX - CE SEMNIFICA

User Experience reprezinta procesul de dezvoltare si de imbunatatire a interactiunii de calitate intre un utilizator si serviciile oferite de o companie in acelasi timp sigurand ca UI comunica vizual calea pe care un designer UX a stabilit-o. 

Cu alte cuvinte, designul UX este procesul de proiectare a produselor (digitale sau fizice) care sunt utile, usor de utilizat si ofera o experienta placuta utilizatorului care interactioneaza cu acestea. Este vorba despre imbunatatirea experientei pe care utilizatorii o au in timp ce interactioneaza cu produsul dvs. si pentru a va asigura ca gasesc valoare in ceea ce oferiti.

UI - CE SEMNIFICA

Procesul de realizare a interfetelor in software sau dispozitive computerizate, cu accent pe aspect sau stil. Proiectantii UI isi propun sa creeze modele pe care utilizatorii le vor gasi usor de utilizat, navigat si placute. 

UI design este important deoarece va poate crea o baza de clienti, creste implicarea utilizatorului, perfectioneaza functionalitatea si creeaza o legatura puternica intre clientii dvs. si site-ul dvs. web.