Solutii Inteligente

Dezvoltam magazine online unice si stilizate care inspira incredere, cu design atractiv, posibilitati de personalizare si functionalitati avansate.

Grafica optimizata

Proiectam si dezvoltam magazine online pentru ca afacerea ta sa obtina rezultate reale. Conectati-va cu clientii pe dispozitive mobile, tablete sau desktop. Magazinul online va fi optimizat pentru vizualizare de pe orice dimensiune de ecran astfel incat vizitatorii sa il poata utiliza cu usurinta. Va vom surprinde marca intr-o prezentare strategica si uimitoare din punct de vedere vizual.

OPTIMIZARI SI SPRIGIN

Te ajutam pe tot parcursul, cu optimizarea site-ului pentru conversie, listarea produselor, imbunatatiri de functionalitate si sprijin tehnic, integrari metode de plata, automatizari stoc, astfel incat site-ul tau sa performeze neintrerupt si sa iti aduca rezultate.

INTEGRARI

Am integrat magazine online cu diferite aplicatii si servicii, servicii de care cel mai probabil si magazinul tau online are nevoie.

Intrebari si raspunsuri

Nu. Magazinele online pe care noi le dezvoltam nu au limita la numarul de produse sau categorii. Puteti importa produse si categorii nelimitat.

Depinde de modelul de afacere. Sunt anumite tehnologii potrivite pentru un anumit model de afacere, dar nepotrivite pentru un altul. In functie de cerintele si dumneavoastra noi o sa va recomandam cele mai optime solutii.

Depinde de complexitatea functionalitatilor dorite, design, si integrari. Am dezvoltat website-uri si magazine online cu costuri cuprinse intre 500 si 1000 EURO, si magazine online cu costuri cuprinse intre 1000 si 10.000 EURO. Credem ca avem preturi pentru toate bugetele. Contactati-ne pentru o oferta de pret si o analiza gratuita.

Nu percepem costuri lunare. Cand vine vorba de mentenanta taxam pe taskuri punctuale. Suntem confidenti in ceea ce facem, motiv pentru care orice proiect vine cu 1 an de mentenanta gratuita (clauza prevazuta in contract). Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Portofoliu

Pentru vizualizarea proiectelor noastre va rugam accesati pagina de portofoliu.

CONTACTEAZA-NE

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.