Procesul de
fabricare

Propriul brand de produse cosmetice

Doresti propriile produse cosmetice cu brandul tau sau cu brandul salonului tau insa fara bataia de cap si costurile ce vin implicit cu productia si etichetarea acestora? 

La Lorax Romania, colaboram cu poducatori care ofera stylistilor, saloanelor si antreprenorilor propria gama exclusiva de produse de ingrijire sustenabile, de inalta calitate, cu eticheta privata pentru barbati si femei.

Colaboratorii nostri sunt in momentul de fata printre principalii producatori de cosmetice din UK, cu o linie de productie automatizata, de ultima generație, ce permite realizarea produselor cosmetice pentru ingrijire, par, barba, barberit sau ten de o calitate superioara, de diferite dimensiuni.

Propriul brand cosmetice

Cum functioneaza?

Vezi catalog produse

propriul brand cosmetice

Comanda minima accesibila

Contact

REGULI SI REGLEMENTARI

Suntem familiarizati cu reglementarile privind fabricarea si etichetarea produselor cosmetice/pentru ingrijire. Respectam aceste reguli si reglementari, astfel incat sa introduceti pe piata propria marca de produse intr-un mod perfect legal. Avem o cunoastere solida a reglementarilor de fabricare sau vanzare a produselor cosmetice/pentru ingrijire iar acest lucru ne ajuta sa evitam orice probleme juridice neplacute. De asemenea o sa avem grija ca toate produsele sa respecte cerintele de testare. Acesta va include un raport privind siguranta produselor si poate include, de asemenea, un test de stabilitate si conservare. 

CE ESTE INCLUS

- Persoana responsabilă (RP), naturala si juridica, pentru fiecare produs ales sa il introduci pe piata europeana.

- Revizuirea compozitiei produsului.

- Crearea fisierului cu informatii despre produs (PIF).

- Crearea de etichete compatibile conforme reglementarilor. 

-Informarea comisiei europene prin portalul CPNP. 

propriul brand

Informatii utile

Pentru mai multe informatii va rugam contactati-ne folosind pagina de contact a website-ului nostru sau accesati website-ul colaboratorilor nostri apasand butonul de mai jos.

YourBrandHairProducts

Pachete mostra

Alte branduri

Comercializeaza produsele tale la nivel global

Legislatia din spatele produselor permite comercializarea acestora la nivel global. Cea mai buna si dovedita metoda pentru comercializarea acestora este varianta online, prin propriul magazin ecommerce. Daca te-ai hotarat sa ai propriul brand de produse pentru ingrijire noi iti putem oferi un magazin online unic, care inspira incredere, cu design atractiv si functionalitati avansate la preturi avantajoase pentru a comercializa produsele tale oriunde in lume.

Daca ai ales sa iti construiesti propriul brand cu noi dispui de pana la 30% reducere la construirea unui magazin online. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

vinde la nivel global

Prezenta online

Vezi servicii

Getting started

Avantaje in a avea propriul brand

Contact

STUDIU DE CAZ

VICE HairStyle UK

Contact

#1 Crearea de etichete

Dupa realizarea logo-ului si a etichetelor conform cerintelor clientului, persoana responsabila pentru acest proiect se asigura ca acestea sunt conforme reglementarilor legale privind legea de cosmetica . Mai apoi, dupa confirmare, colaboratorii nostri incep procesul de etichetare a produselor.

#2. Etichetarea si livrarea produselor

Am primit confirmarea persoanei responsabile ca etichetele sunt conforme reglementarilor legale privind legea de cosmetica, am trimis materialele producatorilor iar acestia au etichetat si livrat produsele clientului nostru.

#3. Realizarea magazinului online

Un magazin online unic si stilat care inspiră încredere, cu design atractiv, ușurință de utilizare, posibilități de personalizare și funcționalități avansate. 

Acceseaza website

Esti pregatit sa construiesti o experienta de neuitat?