Trafic relevant pentru afacerea ta

Servicii De Marketing

 Intr-o lume plina de solicitari, noi cautam publicul tau prin fiecare punct de intalnire, intr-o maniera relevanta pentru vietile lor – si pentru afacerea ta. 

Incarcare rapida website / Analiza & Planificare Marketing / Creare campanii Google Adwords / Creare campanii Facebook & Instagram / Administrare campanii Google Adwords / Administrare campanii Facebook / Realizare campanii Remarketing / Setare coduri de urmarire & pixeli / Realizare bannere campanii / Analize periodice + urmatorii pasi

Optimizare SEO

Crestem organic pozitionarile site-ului tau pe cuvinte cheie specifice.

AUDIT

SEO înseamna un set de actiuni intreprinse pe un site/blog cu scopul de a manipula favorabil ranking-ul cuvintelor cheie, relevante site-ului tau, in motoarele de cautare. Scopul SEO este sa aduca trafic relevant catre web-site-ul tau.

STRATEGIE

SEO este fereastra ta spre mai multe indicii, conversii si vanzari. Obtine un loc mai bun in cautarile Google, directioneaza traficul relevant catre siteul tau, implica publicul-tinta, creaza indicii si transforma-le in vanzari. Dezvolta-ti afacerea!

EXECUTIE

Va punem la dispozitie posibilitatea de a monitoriza tot timpul campania de optimizare SEO direct de pe mobil sau tableta. Afli in timp real cat de performante si eficiente sunt serviciile noastre.

Google Ads (PPC)

Lasandu-i pe expertii nostri sa isi asume responsabilitatea pentru contul tau Google AdWords, iti investesti cel mai bine bugetul pentru AdWords  si atingi scopurile si obiectivele afacerii tale. Cu Google AdWords web-siteul tau ar putea obtine o tinta de trafic instantaneu care ar avea ca rezultat vanzari si conversii instant. 

Retine ca o cautare platita nu are niciun efect asupra SEO si ar trebui luata foarte serios in considerare de cei care au putine sau nu au deloc rankinguri în motoarele de cautare.

Servicii Incluse

Contact

Conectivitate Globala

Clientii tai navigheaza pe retele sociale in medie 3.2 ore pe zi—peste 60% din acest timp de pe smartphone-urile lor. Foloseste Facebook si Instagram pentru a ramane conectat cu ei între device-uri pe reteaua lor sociala preferata.

gaseste clienti noi

Facebook Marketing

Contact

Creste numarul de urmaritori

Instagram Marketing

Contact

Esti pregatit sa construiesti o experienta de neuitat?