TRAFIC RELEVANT

Intr-o lume plina de solicitari, noi cautam publicul tau prin fiecare punct de intalnire, intr-o maniera relevanta pentru vietile lor – si pentru afacerea ta.

FACEBOOK & GOOGLE

Cu ajutorul anunturilor promovate pe Facebook vei putea targeta direct persoane interesate de serviciile sau produsele tale, segmentandu-i dupa diferite criterii. Toate aceste criterii fac posibil ca o reclama sa fie promovata doar persoanelor care sunt direct interesate de serviciile sau produsele tale.

INSTAGRAM & TIK TOK

Te ajutam sa tintesti anumite segmente specifice de utilizatori care o sa fie interesati de produsele si serviciile oferite de marca ta. Cu strategiile noastre de marketing, afacerea ta va inregistra o crestere reala, autentica si graduala in ce priveste urmaritorii care se potrivesc afacerii tale.

OPTIMIZARE SEO

AUDIT

SEO înseamna un set de actiuni intreprinse pe un site/blog cu scopul de a manipula favorabil ranking-ul cuvintelor cheie, relevante site-ului tau, in motoarele de cautare. Scopul SEO este sa aduca trafic relevant catre web-site-ul tau.

STRATEGIE

SEO este fereastra ta spre mai multe indicii, conversii si vanzari. Obtine un loc mai bun in cautarile Google, directioneaza traficul relevant catre siteul tau, implica publicul-tinta, creaza indicii si transforma-le in vanzari. Dezvolta-ti afacerea!

EXECUTIE

Va punem la dispozitie posibilitatea de a monitoriza tot timpul campania de optimizare SEO direct de pe mobil sau tableta. Afli in timp real cat de performante si eficiente sunt serviciile noastre.

Portofoliu

Pentru vizualizarea proiectelor noastre va rugam accesati pagina de portofoliu.

CONTACTEAZA-NE

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.