Nu. Magazinele online pe care noi le dezvoltam nu au limita la numarul de produse sau categorii. Puteti importa produse si categorii nelimitat.

Depinde de modelul de afacere. Sunt anumite tehnologii potrivite pentru un anumit model de afacere, dar nepotrivite pentru un altul. In functie de cerintele si dumneavoastra noi o sa va recomandam cele mai optime solutii.

Depinde de complexitatea functionalitatilor dorite, design, si integrari. Am dezvoltat website-uri si magazine online cu costuri cuprinse intre 500 si 1000 EURO, si magazine online cu costuri cuprinse intre 1000 si 10.000 EURO. Avem solutii si preturi competitive, pentru toate bugetele. De-a lungul anilor am colaborat si cu startup-uri si cu afaceri bine stabilite incat am ajuns sa cunoastem nevoile fiecaruia. Contactati-ne pentru o oferta de pret si o analiza gratuita.

Nu percepem costuri lunare. Cand vine vorba de mentenanta taxam pe taskuri punctuale. Suntem confidenti in ceea ce facem, motiv pentru care orice proiect vine cu 1 an de mentenanta gratuita (clauza prevazuta in contract). Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Da, desigur! Oferim asistenta in importarea de produse, fisiere video, fisiere audio, poze, si asa mai departe.

Am integrat website-uri si magazine online cu diferite aplicatii si servicii, servicii de care cel mai probabil si afacerea ta are nevoie; procesatoare de plati, firme de curierat, sincronizarea produselor de pe website pe marketplace-uri, sisteme ERP, automatizari, si asa mai departe.

PORTOFOLIU

Pentru vizualizarea proiectelor noastre va rugam accesati pagina de portofoliu.

CERERE OFERTA

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.