Identitatea Brandului Si Strategii

Primele impresii sunt puternice, iar, pentru afacerea ta, identitatea marcii este cea care cauzeaza cel mai mare impact. Designul brandului/marcii este chipul afacerii tale, inseamna a pune valorile si personalitatea brandului tau in imagini si cuvinte. Aceste prime perceptii trebuie sa comunice aspectele pentru care doresti sa fie cunoscuta afacerea ta; o identitate cu care rezoneaza publicul tau si care evoca un raspuns emotional placut si memorabil. 

Brandingul este modalitatea prin care o companie isi individualizeaza sau isi diferentiaza oferta (de produse/servicii) pe piata, deosebindu-se pe aceasta cale de concurenta sa. In acelasi timp, brandingul este un proces prin care se creeaza perceptia dorita asupra unui anumit produs/serviciu, precum si un mix de asociatii pe care consumatorii le fac in legatura cu produsul/serviciul. Identitatea brandului reiese direct din strategia de marketing. In acest sens, se spune ca punctul de pornire pentru un brand de succes este o strategie de marketing care, in prealabil, printr-o analiza profunda a mediului macro si micro, creeaza o valoare prin care compania trebuie sa satisfaca nevoile segmentului sau cheie de consumatori/cumparatori. 

Proces

Contact

Puncte de intalnire cu clientii

Contact

Identitatea Brandului

Brandul este de asemenea reputatie. Un brand de succes iti consolideaza identitatea, atributele, ceea ce te distinge din multime, prin intermediul unui set coerent si consistent de semne si simboluri asociate. 

Contact

Brand lansat recent

Identitate

"Tii in mana rezultatul unei imbinari desavarsite - apa pura a muntilor Sureanu insotita de un soi unic de hamei fructat si fermentata timp de 4 saptamani dupa un vechi mestesug nordic.

OldRich

Este o bere artizanala, nepasteurizata si nefilltrata, ce merita savurata din plin ca si viata: dupa munca, o realizare mare, sau un chef cinstit alaturi de cei dragi. Fara regrete."

Servicii:

- Alegerea numelui

- Logo design

- Label design

- Alegerea culorilor potrivite

- Povestea brandului

- Alegerea sticlelor potrivite

- Texte descriptive

- Slogan

Branduri / Logos

Esti pregatit sa construiesti o experienta de neuitat?