Design grafic & Identitate Brand

Designul grafic este arta de a planifica si crea continut vizual pentru a comunica idei si mesaje. Idei care inspira, informeaza si captiveaza consumatorii.

IDENTITATE BRAND

Primele impresii sunt puternice, iar, pentru afacerea ta, identitatea brandului este cea care cauzeaza cel mai mare impact. Aceste prime impresii trebuie sa comunice aspectele pentru care doresti sa fie cunoscuta afacerea ta; o identitate care rezoneaza cu publicul tau si care transmite acestora un sentiment emotional placut si memorabil.

REPUTATIE

Brandul este de asemenea reputatie. Un brand de succes iti consolideaza identitatea, atributele si ceea ce te distinge de competitori prin intermediul unui set coerent si consistent de elemente si simboluri asociate.

PROIECT RECENT: OLDRICH ↑

"Tii in mana rezultatul unei imbinari desavarsite - apa pura a muntilor Sureanu insotita de un soi unic de hamei fructat si fermentata timp de 4 saptamani dupa un vechi mestesug nordic.

OldRich Este o bere artizanala, nepasteurizata si nefilltrata, ce merita savurata din plin ca si viata: dupa munca, o realizare mare, sau un chef cinstit alaturi de cei dragi. Fara regrete."

Portofoliu

Pentru vizualizarea proiectelor noastre va rugam accesati pagina de portofoliu.

CONTACTEAZA-NE

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.