LOGO DESIGN

Logoul este fata companiei tale. El marcheaza prima impresie a oricarei persoane care este interesata de produsul si serviciile tale. De asemenea este o identitate care iti promoveaza compania in campaniile publicitare. Facem designuri noi, originale, creative si profesionale.

Logo design

Servicii Incluse

Contact

Design Flyer | Poster | Banner

Pentru conferinte profesionale, intalniri, evenimente sociale, business la business (B2B), campanii de corespondenta din usa in usa si evenimente pentru vanzari promotionale – un flyer, poster sau banner care sa atraga privirea si sa fie convingator e tot ce ai nevoie!  Graficienii nostri sunt cunoscuți pentru ca realizeaza flyere, postere si bannere care atrag imediat potentialii consumatori/clienti prezentand afacerea ta in cel mai bun mod.

Modele deosebite la preturi atractive

Carti de vizita

Pentru a cladi o relatie de afaceri semnificativa cu clientii si asociatii – cartea de vizita are un rol major. Vom face designul cartii tale de vizita exact potrivit ideii, afacerii si sugestiilor tale.

Contact

impact vizual puternic

Design Materiale Foldabile

Chiar daca ai o afacere mica sau o corporatie, folderele sunt considerate de departe cea mai profesionala maniera de a promova afacerile. 

Contact

Suntem partenerii clientilor nostri

Esti pregatit sa construiesti o experienta de neuitat?